注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

徐一一

给10年后的我

 
 
 

日志

 
 

june 29th + june 30th  

2007-06-30 17:54:39|  分类: xy寫嘅 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

june 29th sunny /rainly

好运+鄙视+倒霉+尴尬=六月三十号我遇到嘅野

好运就係呢,去超市买野好多人,我剩下买一支雪碧。前面D师奶成大扎,可能见到我买得少野,排係我前面嘅两个师奶吡我埋单先。

鄙视呢,係连续受到一个细路仔同一个大男仔鄙视。shirt~

倒霉未撞见五应该撞见嘅人咯。

尴尬,去完埋野。搭车个阵居然见到x君,都五知点解甘,先该等下部拉。

然后夜晚翻黎个阵,重死、、、见埋个只z君。不过我林距见五到我。洗眼,翻去。

2007年六月尾二个日吡甘嘅野破坏。

总五知呢~以后我就五闹人甘多了。可能因为死闹我隔离某人埋野吡多左两蚊。报应。

june 30th sunny /rainly

古五到今日个天重蓝个5月分嘅天空~

真係好中意,夏天的天空。

五讲拉,今日行左好多冤枉路。

重要係条街撞见最厌恶嘅姑妈,去左个间华宴饮下午茶。

死都五去丫以后,等位都n个钟,连埋单都等成半个钟。虽然d野几好食~

重要对住一个妹妹仔,烦到死,每一分钟五吵过。

大刹风景。

2007年六月最尾个日又吡甘嘅野破坏。

  评论这张
 
阅读(31)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017